Bio-Pycnogenol

Vågar jag testa Bio-Pycnogenol för min allergi?

Har kraftig allergi och medicinerar med tabletter (Desloratadin), nässpray (Nasonex), ögondroppar och astmaspray (Symbicort), men känner trots det av allergin med att det rinner ur näsa och ögon mm. Känner av al och hassel, men björk, gräs och gråbo är värst.

Jag har läst på internet flera olika källor som rekommenderar att äta hälsokostpreparatet, Bio-Pycnogenol. Jag undrar vad du vet om detta i relation till allergi? Har också läst att två personer har fått kraftiga allergiska reaktioner av preparatet. Vilka förutsättningar bör man ha för att reagera så kraftigt på preparatet?

Jag skulle nämligen vilka pröva preparatet då många är så positiva ovh har fått hjälp. Samtidigt är jag jätterädd för att jag ska få en kraftig allergisk reaktion.

Jag tar också D-vitamin och silicea för hud, hår och naglar.

Cecilia

Trots att du har behandling med fyra olika allergimediciner känner du besvär. Det tyder på att du inte är tillräckligt behandlad. Därför skulle jag rekommendera dig att be att få en remiss till en specialist, en allergolog. Du bör inte använda Bio-Pycnogenol Jag känner inte till att Bio-Pycnogenol, som innehåller antioxidanter, har någon dokumenterad effekt…

Detta inlägg är tillgängligt för våra Premium, Prova på, och VIP-medlemmar.
Logga inBli medlem

Dela det här med dina vänner

Vill du ha mer?

Prenumerera Nyhetsbrevet kommer varje onsdag kväll med veckans alla inlägg.
Ställ en egen fråga Du får svar direkt till din e-post.
Exklusiva tips Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning

close

Innan du lämnar - du vill inte missa våra viktiga nyheter och information!

Gör som 942 andra hälsointresserade. Prenumerera gratis på nyhetsbrevet som kommer varje onsdag kväll kl 19 med veckans alla frågor & svar.

Du får också:
• våra 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning
• möjlighet att läsa 16 andra ämnesspecifika nyhetsbrev
• kunskap att använda dina läkemedel på bästa sätt