BeezMax

Kan BeezMax hjälpa mot artrosvärk i höfter och ben?

Jag undrar om salvan BeezMax är skadlig eller om jag kan fortsätta med den? Anledningen är att jag har artros i vänster höft och knä. För det tar jag Litomove 3 tabletter om dagen, och har gjort så  i fem år nu.

Mår ganska bra förutom värken i vänster ben. Hittade en rapport om salvan BeezMax från en gammal tant i Ryssland. Skickade efter den mot betalning. Jag har använt den nu i åtta dar och tycker att mina besvär med att ”benet försvinner, ramlar av” bivit bättre. Jag har ingen värk under nätterna.

Kan jag fortsätta med salvan?

Jag tar också en tablett Mitt val 55+, och Enalapril en om dan för blodtrycket.

CD

När jag söker hittar jag info om vad salvan innehåller. Dock står det inte vem som står bakom hemsidan, eller vem du beställer av. Jag skulle vara ganska försiktig. Enligt tillverkaren innehåller den propolisextrakt (lindrar svullnader och smärta), cedersav (ökar blodcirkulationen i blodkärlen och lindrar inflammation), bigift (som ökar mikroblodcirkulationen), olivolja, bivax, biextrakt (lindrar inflammation…

Detta inlägg är tillgängligt för våra Premium och VIP-medlemmar.
Logga inBli medlem

Dela det här med dina vänner

Vill du ha mer?

Ställ en egen fråga Du får svar direkt till din e-post.
Exklusiva tips Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning

Missa inga viktiga nyheter och information!

Gör som 1 445 andra hälsointresserade. Prenumerera gratis på nyhetsbrevet som kommer varje torsdag kväll kl 19 med veckans alla frågor & svar.

Genom att prenumerera får du också:
• våra 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning
• möjlighet att läsa 16 andra ämnesspecifika nyhetsbrev
• kunskap att använda dina läkemedel på bästa sätt