Artroflex+

Var får man tag på Artroflex+ och vad kostar det?

Detta gäller en 84-årig kvinna, min mamma. Hon har ett långvarigt diskbråck och ramlade i januari och slog ryggen illa precis där hon har diskbråcket. Enligt läkaren var det för trasigt för att operera. Sprutor går inte heller, hon kan inte ligga på magen – skriker rätt ut bara hon försöker. Hon har fått olika mediciner men ingenting hjälper.

Hon har artros i foten och även ont i ländryggen, höfterna, knä och låret. Jag tror att hon har artros blandat med annat, nerverna i ryggen fick sig en smäll när hon ramlade och det värker hela tiden. Hon fick prova Citodon av mig och då blev det lugnt.

Sen skickade jag efter Artroflex+ och Artrotherm värmebalsam, och det är det enda som hjälper någorlunda. Hon ska även få knäskydd av mig med magneter på sidan.

Var får man tag på Artroflex+ och artrostabletter och vad kostar det?

Dottern

Artroflex+ har ingen bevisad effekt vid artros. Trots det kan enskilda människor uppleva att de blir hjälpta. Läs vad jag har skrivit om Artroflex+ tidigare. Svårt att få tag på Artroflex+ Just nu hittar jag dock inget ställe där man kan få tag på Artroflex. Det bästa du kan göra är att Googla efter det…

Detta inlägg är tillgängligt för våra Premium och VIP-medlemmar.
Logga inBli medlem

Dela det här med dina vänner

Vill du ha mer?

Prenumerera Nyhetsbrevet kommer varje onsdag kväll med veckans alla inlägg.
Ställ en egen fråga Du får svar direkt till din e-post.
Exklusiva tips Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning

close

Missa inga nyheter!

Varje torsdag kväll kommer nyhetsbrevet med senast veckans alla inlägg.