25 juni 2024
lexi skin
Det är väldigt tveksamt om Lexi skin fungerar. Skärmdump från lexiskin.se

1 328

Kan Lexi Skin verkligen fungera som permanent hårborttagning

Jag har sett reklam för Lexi Skin permanent hårborttagning. De påstår att det ska stoppa min hårtillväxt.

Det ska vara något starkt ljus som ska bränna bort hårsäckarna och på så vis stoppa hårtillväxten. 

Men kan det verkligen fungera?

mimmi

Njae, jag är verkligen tveksam till att Lexi Skin ska stoppa din hårtillväxt och fungera som en permanent hårborttagning.

lexi skin
Det är väldigt varierande åsikter om Lexi skin.

Recensionerna som finns på deras egen hemsida är väldigt positiva (så klart). Men om man går till en mer neutral sida med recensioner, Trustpilot, är det en annan bild som växer fram. Medelbetyget är 3 av 5, det är 54 % av användare som ger betyget utmärkt medan det är 36 % som ger betyget mycket dåligt.

Men det som är mest intressant att läsa är användarnas kommentarer. Det finns så klart de som är nöjda, men de som är missnöjda skriver bland annat “Skräp och bortkastade pengar. Slutade fungera andra gången jag använde den.”, “Väldigt dåligt kundservice, när man lägger beställningen stod det att det skulle levereras 1-3 dagar men det tog 4 veckor tills jag fick beställningen”, “Ser ingen skillnad alls och tar upp sjukt mycket tid.” och “Fungerar inte över huvud taget och jag har provat i många veckor precis som det står”.

Lexi Skin måste användas varje vecka

Tydligen så ska man köra ganska intensivt en gång i veckan i tolv veckor för att sedan bara behöva använda det en gång i månaden i tre månader eller tills du är nöjd. “För att upprätthålla hårlös slät hud, använd din enhet en gång varannan till var-tredje månad, eller vid behov” skriver de på sin hemsida.

Lexi Skin använder sig av IPL, som står för Intense Pulsed Light, som är en teknik som skapar högintensivt ljus med en våglängd på cirka 550 nm – 1200 nm under en mycket kort tid. IPL kan användas både av medicinska och kosmetiska skäl, vid behandlingar av bland annat hudproblem och hudsjukdomar.

IPL fungerar genom att ljusenergin “absorberas av melaninet i håret, som sedan omvandlas till värme och förstör hårcellerna. Detta gör att håret inte kan växa tillbaka från hårfollikeln som du har behandlat”, enligt lexiskin.se. Tveksamt om det finns några vetenskapliga studier som har undersökt detta.

Jag är tveksam till Lexi Skin som produkt. Du får helt enkelt testa själv och se hur det fungerar. Om du tycker att det är värt pengarna.

LÄS MER

Fungerar Nuubu plåster för detox?

Detta är en återpublicering. Inlägget publicerades första gången den 2 april 2021 @ 13:19

Dela det här med dina vänner

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha mer?
Prenumerera

Nyhetsbrevet kommer varje torsdag kväll med veckans alla inlägg.

Ställ en egen fråga

Du får svar direkt till din e-post.

Exklusiva tips

Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning.

Sök på sajten

Medlemmar får mycket mer

Som medlem hjälper du oss att hålla sidan igång. Vi ger tillbaka, medlemmar får mer!

Gratis
Premium
VIP

Är du medlem?

Logga in för att se 100%
av innehållet

25 juni 2024

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.