22 juni 2024

Använd denna länk för att ställa din fråga om läkemedel till mig.

Pressmeddelanden, tips om tjänster och liknande

Om du jobbar med marknadsföring och PR av produkter och tjänster inom läkemedel och andra relaterade produkter och/eller tjänster, är det fritt fram att skicka pressmeddelanden och tips till mig via formuläret nedan (inkludera gärna ditt pressmeddelande i pdf- eller word-format).

Jag får en hel del pressutskick, så ett tips är att skriva en förklarande rubrik på brevet och lägga själva pressmeddelandet direkt i meddelanderutan istället för bifogat som en fil. Skicka gärna med bilder om det finns.

Behöver du en kompetent medicinjournalist?

Då har du kommit rätt. Jag arbetar också som frilansjournalist och skriver om läkemedel, medicin, sjukvård, hälsa, farmakologi och apotek. Kontakta mig via formuläret nedan eller ring 0732 51 23 26 (inga patientfrågor om läkemedel). Eller besök viva text & pharmas webbplats.

Media, journalister, skribenter

Om du arbetar med en artikel som handlar om läkemedel eller något annat som rör de ämnen jag skriver om här, hjälper jag gärna till så gott jag kan. Jag kan ge dig svar på frågor och citat, tipsa om sajter eller rekommendera någon du kan prata med i de fall jag inte kan ämnet tillräckligt bra själv. Jag föredrar att du först kontaktar mig via formuläret nedan och där lämnar ditt telefonnummer så jag kan ringa upp dig.

Alternativt klickar du här för att komma till press-sidan.

Patientfrågor om läkemedel

Jag får varje dag massor av e-post från läsare som har frågor om läkemedel. Jag har tyvärr ingen möjlighet att besvara alla dessa – men jag försöker. Var snäll och ställ din fråga här.

I övrigt är du självklart välkommen att kontakta mig genom formuläret nedan. MEN – använd denna länk för att ställa din fråga om läkemedel till mig.

 

Skriv till mig

DEN ÄR HÄR! MISSA INTE!

G R A T I S
K U R S

BLI MER KUNNIG OM DINA LÄKEMEDEL!
BÄTTRE EFFEKT AV BEHANDLINGEN OCH STÖRRE SÄKERHET.

UTAN KOSTNAD!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

22 juni 2024

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.