22 maj 2024
Vid glutenintolerans tål man inte de proteiner som finns i vete, råg och korn.
Vid glutenintolerans tål man inte de proteiner som finns i vete, råg och korn.

374

Vad är egentligen glutenintolerans?

Det verkar som att var och varannan människa är känslig mot gluten, så även jag själv tror jag.

Var finns gluten och vad är det egentligen?

Kristina

Vid glutenintolerans tål man inte de proteiner som finns i vete, råg och korn. Tarmen skadas då, vilket ger näringsbrist. Gluten är olika proteiner som finns i råg, korn och vete. Det är naturliga ämnen som finns i dessa sädesslag. Vid brödbakning är gluten en viktig del för att brödet ska få sin form. Gluten...

Detta inlägg är tillgängligt för våra Premium och VIP-medlemmar.
Som medlem slipper du också alla annonser.
Logga in - om du redan är medlemBli medlem

Dela det här med dina vänner
Vill du ha mer?
Prenumerera

Nyhetsbrevet kommer varje torsdag kväll med veckans alla inlägg.

Ställ en egen fråga

Du får svar direkt till din e-post.

Exklusiva tips

Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning.

Sök på sajten

Medlemmar får mycket mer

Som medlem hjälper du oss att hålla sidan igång. Vi ger tillbaka, medlemmar får mer!

Gratis
Premium
VIP

Är du medlem?

Logga in för att se 100%
av innehållet

22 maj 2024

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.