23 september 2022
Search
Generic filters
Testox
Foto: Wenni Zhou on Unsplash

533

Fungerar Testox för att bli piggare och gladare?

Jag fick tips av en kompis att prova något som heter Testox. Han berättade att han tagit det 1-2 månader och kände sig piggare och gladare. Hans fru hade också noterat ”förbättringen” och rekommenderade också detta. Själv är jag lite skeptisk och undrar om du känner till mer om det?

Bosse, 68

Testox är ett kosttillskott som påstås bidrar till normala testosteronnivåer och den sexuella kapaciteten. Det finns inga vetenskapliga studier på själva produkten, men de ingående ingredienserna har visat sig kunna bidra till och stötta normala kroppsliga funktioner.

Det är normalt att testosteronnivåerna hos män sjunker med stigande ålder. Det kan påverka det allmänna måendet som ökad trötthet och minskad sexuell förmåga.

Testox innehåller tribulus (tiggarnöt) och damiana som bidrar till ökad sexlust, samt maca (peruansk ginseng) som upprätthåller naturlig sexuell energi. Det innehåller även zink som är viktig för att bibehålla normala nivåer av testosteron, L-arginin för god cirkulation och blodtillförsel, rosenrot för normal cirkulation och sexuell funktion samt ginseng för ökad vitalitet, ökad mental och fysisk energi och normaliserad blodcirkulation.

Prova själv och se hur det fungerar.

LÄS MER: Vågar jag testa Maxulin för att bli lite piggare?

close
Dela det här med dina vänner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha mer?
Prenumerera

Nyhetsbrevet kommer varje torsdag kväll med veckans alla inlägg.

Ställ en egen fråga

Du får svar direkt till din e-post.

Exklusiva tips

Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning.

Sök på sajten
Search
Generic filters

Medlemmar får mycket mer

Som medlem hjälper du oss att hålla sidan igång. Vi ger tillbaka, medlemmar får mer!

Gratis
Premium
VIP

Är du medlem?

Logga in för att se 100%
av innehållet

23 september 2022

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.