Om

Här på Fråga Apotekaren får du enkla och begripliga svar på dina frågor om läkemedel, medicin, kosttillskott, naturmedel och liknande.

Vem står bakom Fråga Apotekaren?
Fredrik Hed heter jag som driver Fråga Apotekaren. Jag är själv legitimerad apotekare (har läst på Uppsala Universitet). Jag har också läst journalistik på Stockholms universitet/JMK.  Jag har arbetat i fem och ett halvt år inom läkemedelsindustrin och i sex och ett halvt år som chefredaktör för tidningarna Läkemedelsvärlden och Allt om Läkemedel (som tyvärr inte finns längre). Sedan 2009 är jag frilansande medicinjournalist och moderator i egna firman viva text & pharma AB.

Varför finns det annonser på sajten?
För att täcka kostnader för webbhotell (där filerna ligger), domännamn och arbetstid som läggs ner på projektet.

Annonserna genereras helt automatiskt baserat på: 1. dessa sidors textinnehåll, och 2. vilka andra webbplatser du har besökt tidigare.

Om du hittar stötande eller opassande annonser – vänligen ta en skärmdump och skicka den till mig här.

Samlar ni in någon information om besökarna/användarna?
Nej, ingen alls. Om du inte lämnar någon kommentar – då vill vi ha din epostadress för att undvika spam. Men den kommer aldrig att användas.

Saknar du något?
Klicka i så fall här.

Missa inga viktiga nyheter och information!

Gör som 1 433 andra hälsointresserade. Prenumerera gratis på nyhetsbrevet som kommer varje torsdag kväll kl 19 med veckans alla frågor & svar.

Genom att prenumerera får du också:
• våra 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning
• möjlighet att läsa 16 andra ämnesspecifika nyhetsbrev
• kunskap att använda dina läkemedel på bästa sätt