Fiskolja – för hjärtat och hjärnan

Fiskolja är ett samlingsbegrepp för den olja som utvinns ur fisk såsom sill, makrill, lodda, lax och sardiner genom kokning, pressning och centrifugering.

Fiskolja, som ofta kallas omega 3 i hälsokosten, finns också i koncentrerad form i flaska eller i form av kapslar.

Fiskolja säljs bland annat av Bodystore.imp?type(inv)g(17349432)a(1720186)

 

INNEHÅLLER

Fiskolja innehåller A-vitamin och D-vitamin, de omättade fettsyrorna eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA) som är så kallade omega 3-fettsyror.

 

BRA FÖR

Fiskolja innehåller EPA och DHA, som bidrar till hjärtats normala funktion. Fettsyran DHA är särskilt viktig för gravida och ammande. Mammans intag av DHA bidrar till att hjärnan och ögonen utvecklas normalt hos foster och hos spädbarn som ammas. DHA bidrar även till att bibehålla normal hjärnfunktion hos vuxna.

Fiskolja säljs bland annat av Bodystore.imp?type(inv)g(17349432)a(1720186)

 

OBSERVERA!

Läs alltid bipacksedeln eller informationen som följer med förpackningen. Observera att kosttillskott inte ersätter en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och varierad kost samt en hälsosam livsstil. Överskrid ej rekommenderad dygnsdos.

Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid prata med din läkare innan du använder produkten.

close

Missa inga nyheter!

Varje torsdag kväll kommer nyhetsbrevet med senaste veckans alla inlägg.

GÖM DETTA TILLS VIDARE -->