30 september 2022
Search
Generic filters
Oxytarm
Oxytarm är ett kosttillskott som bidrar till en bättre fungerande tarm.

2 090

Oxytarm – för en bättre fungerande tarm

Oxytarm är ett kosttillskott som bidrar till en bättre fungerande tarm. Till skillnad från andra produkter används en helt unik syreprocess som frigörs med c-vitamin förstärkt med bioflavonoider.

Dagens livsstilssjukdomar har ofta samband med en dåligt fungerande tarm. Detta tar sig ofta uttryck i förstoppning, gaser, diarré eller magknip. Oxy Tarm är en produkt för effektiv tarmrensning.

Varför är det så viktigt med en ren tarm? Hela 80 % av immunförsvaret finns i tunn- och tjocktarmens väggar. Till skillnad från andra produkter används här en helt unik syreprocess som frigörs med ett speciellt C-vitamin förstärkt med bioflavonoider. Denna flerstegsprocess hjälper till att avlägsna plack och slaggprodukter som fått fäste i tarmen och i tarmfickorna. Oxytarm verkar med hjälp av syre – naturens eget ämne att neutralisera gifter med. Syret underlättar för kroppen att göra sig av med tungmetaller och andra föroreningar utan att skada tarmfloran.

OBSERVERA!

Läs alltid bipacksedeln eller informationen som följer med förpackningen. Observera att kosttillskott inte ersätter en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och varierad kost samt en hälsosam livsstil. Överskrid ej rekommenderad dygnsdos.

Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid prata med din läkare innan du använder produkten.

LÄS MER: Vad ska jag göra åt mina problem med magen?

 

Detta är en återpublicering. Inlägget publicerades första gången den 1 september 2016 @ 15:02

close
Dela det här med dina vänner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha mer?
Prenumerera

Nyhetsbrevet kommer varje torsdag kväll med veckans alla inlägg.

Ställ en egen fråga

Du får svar direkt till din e-post.

Exklusiva tips

Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning.

Sök på sajten
Search
Generic filters

Medlemmar får mycket mer

Som medlem hjälper du oss att hålla sidan igång. Vi ger tillbaka, medlemmar får mer!

Gratis
Premium
VIP

Är du medlem?

Logga in för att se 100%
av innehållet

30 september 2022

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.