17 april 2024
preparaten
Inget av preparaten innehåller Johannesört.

578

Innehåller något av preparaten Johannesört?

Jag äter p-pillret Prionelle och jag har under tiden tagit två olika sorters allergitabletter vid behov, samt Alvedon och en gång en magkatarrstablett.

När jag hämtade ut p-pillerna sa dom att jag inte ska kombinera p-pillret med Johannesört, jag har nu glömt att kolla på dessa. Är de någon av preparaten som innehåller Johannesört?

En annan fråga, min kille kom i mig när jag hade börjat med dessa piller, en vecka efter start. Det jag undrar är, alltså innan jag började äta pillerna använde jag mej av att jag fick mens varje månad som en graviditetskoll typ. Så jag såg att jag inte var gravid. Men nu får jag en så kallad liknande mensblödning, menas det att om jag inte får den kan jag vara gravid så som det är i vanliga fall eller är det att man får den mensliknande blödningen hur som helst när man äter p-pillret?

Sanna

Nej, inget av preparaten innehåller Johannesört. Det står på förpackningen om de gör det. Så du kan fortsätta med dina allergitabletter och de andra vid behov. Förutom att skydda mot graviditet gör p-piller att mensblödningarna blir mer regelbundna och ofta blir menstruationen mindre smärtsam och mängden minskar. Du ska alltså få en mensblödning var 4:e...

Detta inlägg är tillgängligt för våra Premium och VIP-medlemmar.
Som medlem slipper du också alla annonser.
Logga in - om du redan är medlemBli medlem

Dela det här med dina vänner
Vill du ha mer?
Prenumerera

Nyhetsbrevet kommer varje torsdag kväll med veckans alla inlägg.

Ställ en egen fråga

Du får svar direkt till din e-post.

Exklusiva tips

Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning.

Sök på sajten

Medlemmar får mycket mer

Som medlem hjälper du oss att hålla sidan igång. Vi ger tillbaka, medlemmar får mer!

Gratis
Premium
VIP

Är du medlem?

Logga in för att se 100%
av innehållet

17 april 2024

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.