23 september 2022
Search
Generic filters
BeezMax

425

Kan BeezMax hjälpa mot artrosvärk i höfter och ben?

Jag undrar om salvan BeezMax är skadlig eller om jag kan fortsätta med den? Anledningen är att jag har artros i vänster höft och knä. För det tar jag Litomove 3 tabletter om dagen, och har gjort så  i fem år nu.

Mår ganska bra förutom värken i vänster ben. Hittade en rapport om salvan BeezMax från en gammal tant i Ryssland. Skickade efter den mot betalning. Jag har använt den nu i åtta dar och tycker att mina besvär med att “benet försvinner, ramlar av” bivit bättre. Jag har ingen värk under nätterna.

Kan jag fortsätta med salvan?

Jag tar också en tablett Mitt val 55+, och Enalapril en om dan för blodtrycket.

CD

När jag söker hittar jag info om vad salvan innehåller. Dock står det inte vem som står bakom hemsidan, eller vem du beställer av. Jag skulle vara ganska försiktig.

Enligt tillverkaren innehåller den propolisextrakt (lindrar svullnader och smärta), cedersav (ökar blodcirkulationen i blodkärlen och lindrar inflammation), bigift (som ökar mikroblodcirkulationen), olivolja, bivax, biextrakt (lindrar inflammation och smärta), hästkastanjextrakt (stimulerar antikoagulerande aktivitet i blodserum) samt fjärilsvaxextrakt (stärker musklerna hos de ådror som omger leder och gör dessa fasta och elastiska).

De påstår mycket på hemsidan, men det finns inga vetenskapliga studier eller bevis att det fungerar. Det kan naturligtvis fungera, du får testa själv. Nu har du ju testat och det verkar fungera.

Det verkar som att du tar medicin mot högt blodtryck också. Denna salva är inte testad med dessa mediciner för att se om de krockar med varandra, men troligen ska det gå bra, farligt är det nog inte.

LÄS MER: Vilket medel är egentligen bästa hjälpen vid artros?

close
Dela det här med dina vänner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha mer?
Prenumerera

Nyhetsbrevet kommer varje torsdag kväll med veckans alla inlägg.

Ställ en egen fråga

Du får svar direkt till din e-post.

Exklusiva tips

Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning.

Sök på sajten
Search
Generic filters

Medlemmar får mycket mer

Som medlem hjälper du oss att hålla sidan igång. Vi ger tillbaka, medlemmar får mer!

Gratis
Premium
VIP

Är du medlem?

Logga in för att se 100%
av innehållet

23 september 2022

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.