Ställ en egen fråga

På Fråga Apotekaren kan alla ställa frågor om läkemedel, kosttillskott och naturmedel.

Detta är bra att känna till om…

Fyll i fälten nedan för att ställa din fråga. Alla fält som är markerade med * är obligatoriska.

Är det akut ber jag dig att kontakta din läkare eller sjukvårdsrådgivningen istället.

Du kan välja gratisfråga (normalt får du svar inom 2-3 veckor) eller betalfråga (39 kr betalas via Swish eller bankkort, normalt får du svar inom 2 arbetsdagar efter mottagen betalning). Om du ställer en betalfråga får du också utan extra kostnad prova Fråga Apotekarens VIP-medlemsskap i 1 månad. Det ger dig obegränsad tillgång till allt material på hela webbsidan och ett exklusivt nyhetsbrev som går ut varje onsdag kväll.

Som apotekare omfattas jag av tystnadsplikt. Det betyder att all information som du lämnar till mig är konfidentiell och stannar hos mig.

Du är anonym på sajten. Ditt namn och din epostadress lämnas aldrig ut, men jag behöver den för att kunna kommunicera med dig vid eventuella oklarheter.

Svaret ersätter inte ett läkarbesök. Svaret som du får bör heller inte utgöra grund för diagnos eller behandling, utan ger dig möjlighet till en bättre diskussion med din läkare eller annan sjukvårdspersonal.

Apotekares tystnadsplikt (länk till 1177 vårdguiden)

Du kan välja

Gratisfråga (normalt får du svar inom 2-3 veckor)

betala med swish

eller

Betalfråga (39 kr), där du får svar inom 2 arbetsdagar efter mottagen betalning

Om du ställer en betalfråga får du också prova Fråga Apotekarens VIP-medlemsskap i 1 månad. Det ger dig obegränsad tillgång till allt material på hela webbsidan och ett exklusivt nyhetsbrev som går ut varje onsdag kväll.

Betalning sker via Swish eller bankkort.

Betalning sker tryggt och säkert – efter att du har ställt din fråga – via Swish eller bankkort.

Svaret publiceras här på sajten, och i nyhetsbrevet som går ut varje torsdag kväll. Därför är det klokt att du prenumererar på nyhetsbrevet.

Du är anonym på sajten. Ditt namn och din epostadress lämnas aldrig ut, men jag behöver den för att kunna kommunicera med dig vid eventuella oklarheter.

1
2
3

Din fråga

Bakgrundsinformation

 

close

Missa inga nyheter!

Varje torsdag kväll kommer nyhetsbrevet med senast veckans alla inlägg.