14 juli 2024
Sleep Repair kan bidra till en normal sömn.
Sleep Repair kan bidra till en normal sömn.

15 295

Lästid (cirka): < 1 minut

Kan jag ta Sleep Repair istället för sömntabletter?

På grund av sömnbesvär har jag beställt Sleep Repair från Vitaliv i Norge. Det är ett kosttillskott.

Finns det någon kännedom om detta preparatet inom primärvården som ersättning för traditionella piller?

Är det ett pålitligt företag eller är det bortkastade pengar att använda det?

Jag tar för insomningsbesvär Stilnoct 5 mg, men f n 10 mg. Min läkare säger att för mig i min ålder, 77 år, så är det viktigare att sova på piller än att vara vaken och få andra hälsoproblem. Dessutom Paroxetin och Xanor vid behov för depression. Jag tar också Omeprazol och Gaviscon för magen.

Ann-Christine

Det är helt rätt, det är viktigare att sova med hjälp av piller än att vara vaken och få andra hälsoproblem. Jag håller med läkaren. Jag tror att kännedomen inom primärvården om just detta preparat, som alternativ till traditionella piller, är ganska låg.

Sleep Repair innehåller Biotin, citronmeliss, Kamomill, humle, lavendel, samt vitamin B6 och vitamin B12

Jag har inte själv någon kännedom om företaget. Men när jag läser på nätet om dem är det blandade omdömen – vissa är nöjda medan andra klagar på att de får paket som de inte har beställt och att det är svårt att säga upp sin “prenumeration”. Du får testa själv.

LÄS MER

Kan jag ta sömnpreparatet när jag tar Waran?

Detta är en återpublicering. Inlägget publicerades första gången den 13 juli 2018 @ 09:12

Dela det här med dina vänner

2 svar

 1. Hej!
  Kanske har du redan fått svar på dina frågor. Jag ser att det är några månader sedan du skrev frågan.

  Jag kan säga att jag enbart har positiva erfarenheter av företaget Vitaliv i Norge som säljer Sleep Repair. Dem hjälper mer än gärna till om man har frågor eller någonting skulle strula. Som ex. I somras så kom min leverans plötsligt med rejäla extraavgifter från PostNord som jag skulle tvingas betala för att kunna lösa ut mitt paket.
  Jag skrev till Vitaliv och nästa dag fick jag besked om att dem löst problemet och att jag nu som tidigare inte skulle behöva betala några extraavgifter. Dem löste det på ett snabbt och professionellt vis.

  När jag själv kom i kontakt med Sleep Repair, hade jag 12 år utav svåra besvär med sömnen. Insomnia pga en svår sjukdom. Jag provade alla tabletter som fanns mot sömnproblem både av vedertagna medicinska läkemedel mot sömnproblem såväl som hälsokostaffärernas olika alternativ. Ingenting hjälpte. Jag följde vartenda gott råd om vad man bör och inte bör göra och äta innan lägger sig, provade tyngdtäcken som arbetsterapeuten förskrev till. Ja listan kan göras lång. Ingenting hjälpte!

  Men så fick jag en dag en artikel på Facebook av en vän som bad mig läsa artikeln med olika människor som beskrev hur dem äntligen tack vare Sleep Repair fått tillbaka sin sömn.
  Jag blev förvånad av att läsa om de svåra sömnproblem folk haft och som nu var borta tack vare detta hälsokostpreparat. Jag besrämde för att ge det en chans också. Jag var verkligen desperat över att hitta hjälp och beredd att prova nära sagt allting.

  Sleep Repair kom i brevlådan och jag tog mina 2 första tabletter och la mig för att sova. Jag vaknade mitt i natten och tänkte glatt Yippie, jag somnade ju! Gick på toaletten och la mig för att sova igen.

  Jag somnar lätt på tabletterna och även om jag har många uppvaknande på natten så somnar jag om igen. Jag har inte sovit en hel natt på dem i sträck, men det är kanske inte omöjligt att det blir så senare. Insomnia läker ju inte sig bara så där. Min sjukdom är kronisk och är neuroimmunologisk och ett av huvudsymtomen är sömnlöshet/sömnproblem. Jag behöver med andra ord bli botad för att mina sömnproblem ska försvinna helt. Men jag är så nöjd med att kunna somna på kvällen och kunna somna om igen trots många uppvaknanden. Det är en himmelsvid skillnad än tidigare.

  Jag tror inte du ska förvänta dig att den vanliga vården känner till Sleep Repair.
  Läkare håller för det allra mesta på att det ska vara forskat enligt alla medicinska regler som finns och att det ska klassas som läkemedel för att det ska göra nytta. Hälsokostpreparat fnyser ofta många fördomsfullt åt. Dessutom så sponsras läkarna med stora summor av läkemedelsbolagen för att använda deras produkter på sina patienter.

  Hur som helst så är Sleep Repair gjord på enbart naturliga växtbaserade ingredienser/örter samt vitaminer. Dem funkar ihop med alla mina andra mediciner utan problem.

  Jag har äntligen hittat något som hjälper mig att sova. Jag rekommenderar dig att prova Sleep Repair själv och se hur den fungerar för dig.
  Jag tror inte du kommer att bli besviken. .

  Med vänliga hälsningar
  /Karin

 2. Hej – jag har gjort mycket dåliga erfarenheter med VITALIV – de lockar med bra priser, men sedan är man fast – betalar man inte, hotas man med inkasso – Manfred i Uddevalla 🙁

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha mer?
Prenumerera

Nyhetsbrevet kommer varje torsdag kväll med veckans alla inlägg.

Ställ en egen fråga

Du får svar direkt till din e-post.

Exklusiva tips

Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning.

Sök på sajten

Medlemmar får mycket mer

Som medlem hjälper du oss att hålla sidan igång. Vi ger tillbaka, medlemmar får mer!

Gratis
Premium
VIP

Är du medlem?

Logga in för att se 100%
av innehållet

14 juli 2024

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.